Ο χρόνος είναι χρήμα…

Άγχος έχει προκαλέσει στον Μαρκ Χιουζ το γεγονός πως ο Ιανουάριος έχει μπει στην τελική του ευθεία και μαζί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ο νέος προπονητής της ΚΠΡ μίλησε για την ανάγκη να ξεκαθαρίζουν γρήγορα οι υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται η ομάδα και ευελπιστεί σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ που παρέλαβε.  



Ο χρόνος είναι χρήμα…

Ο αντικαταστάτης του Νιλ Γουόρνοκ στην τεχνική ηγεσία των Ρέιντζερς έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, έκανε κρούση για την απόκτηση του Σαμπά και πλέον, με τον χρόνο να είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το τοπίο γύρω από την ενίσχυση της ομάδας του.

«Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα τόσο ξαφνικά, κάνεις κάποιες συζητήσεις. Προσπαθήσαμε για τον Σαμπά και περιμένουμε τις εξελίξεις. Προφανώς, οφείλεις σε ορισμένα θέματα να τραβάς γραμμή και να συνεχίζεις για κάτι άλλο, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρόκειται να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κοιτάμε κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, αλλά είναι λογικό να μην περιμένουμε για πάντα. Έχουν μείνει ελάχιστες μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ό,τι είναι να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε γρήγορα» υποστήριξε ο Χιουζ!