Χιούζ: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Πικρία άφησε το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Νιούκαστλ στον Μαρκ Χιούζ. Ο νεός προπονητής της ΚΠΡ είδε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη (1-0) από το «Sports Direct Arena», αλλά δήλωσε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, έχοντας διακρίνει της δυνατότητες του ρόστερ που παρέλαβε στα χέρια του.  



Χιούζ: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

«Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ασφαλώς, θα ήταν πολύ καλύτερα αν καταφέρναμε κάτι καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό» είπε ο νέος τεχνικός των Ρέιντζερς, που μίλησε και για τη δουλειά που έχει προλάβει να κάνει αυτές τις λίγες μέρες της παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου:

«Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε στον τρόπο επίθεσης και ό,τι κάναμε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αφορούσε τουλάχιστον την ετοιμότητά μας από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ήμασταν πολύ καλοί και συμπαγείς σε όλες τις γραμμές. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε σκληρά για να εμφανιστούμε καλύτεροι».