Nιούκαστλ – ΚΠΡ (preview)

Να συνεχίσει το θετικό σερί και να παραμείνει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης θέλει η Νιούκαστλ που υποδέχεται την ΚΠΡ την Κυριακή στις 15:30. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα θετικό σερί την ώρα που η κατηφόρα της ΚΠΡ δεν έχει σταματημό και ψάχνει άμεσα ανασύνταξη για να μην πέσει στην επικίνδυνη ζώνη.



Nιούκαστλ – ΚΠΡ (preview)

Οι «καρακάξες» πετούν ψηλά! Με εξαίρεση μία ήττα στην έδρα της Λίβερπουλ η απόδοσή τους είναι ιδιαίτερα καλή. Τόσο στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπόλτον όσο και κυρίως εντός έδρας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιβλήθηκε με ένα ανέλπιστο σκορ 3-0! Με τη φόρα της νίκης επικράτησε και στο Κύπελλο της Μπλάκμπερν με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η ΚΠΡ με τον Μαρκ Χιουζ στο τιμόνι ψάχνει άμεσα να φέρει τα πάνω κάτω αφού δεν έχει επικρατήσει στα τελευταία της δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις! Έφτασε έτσι να βλέπει την επικίνδυνη ζώνη από διαφορά μόλις ενός βαθμού. Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της ΜΚ Ντονς για το Κύπελλο Αγγλίας και πήγε το παιχνίδι σε δεύτερο ματς.

Στα αγωνιστικά κυριαρχεί η απουσία του Ντεμπά Μπα λόγω Κόπα Άφρικα για τον Άλαν Πάρντιου. Από εκεί και πέρα αμφίβολος είναι ο Λόβενγκρατς, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Μαρβό, Σάμι Αμεόμπι και Σ.Τέιλορ. Από την άλλη πλευρά δεν υπολογίζονται για το ματς οι τραυματίες Ντάιερ, Φαουρλίν, Χουλς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπάρτον.

Πιθανές συνθέσεις

Νιούκαστλ: Κρουλ, Σαντόν, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Σίμπσον, Γκουτιέρες, Καμπάιγ, Γκάθρι, Μπεν Αρφά, Μπεστ, Σόλα Αμεόμπι

ΚΠΡ: Κένι, Χιλ, Γκαμπιντόν, Φέρντιναντ, Γιανγκ, Μακί, Μπουζάκι, Ντέρι, Ράιτ-Φίλιπς, Μποθρόιντ, Χέλγκουσον