Συνεχίζει με μπροστάρη τον Μπάρτον

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΚΠΡ θα παραμείνει στο μπράτσο του Τζόι Μπάρτον, αφού ο Μαρκ Χιούζ εκτιμάει απεριόριστα τις ικανότητες του έμπειρου μέσου και είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί των συμπαικτών του σε μια ομάδα.  



Συνεχίζει με μπροστάρη τον Μπάρτον

Ο Μπάρτον, μαζί με τον Ράιτ Φίλιπς, ήταν οι μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού για τους Ρέιντζερς. Ο πρώην μέσος της Νιούκαστλ χρίστηκε αρχηγός του λονδρέζικου συλλόγου από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Λόφτους Ρόουντ» και θα παραμείνει και μετά την απόλυση του Γουόρνοκ.

Ο Μαρκ Χιούζ δεν βρίσκει κανέναν λόγο να αλλάξει αρχηγούς και η εμπιστοσύνη του στον Τζόι Μπάρτον, είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το περιβραχιόνιο θα συνεχίσει να κοσμεί το μπράτσο του έμπειρου άσου.

«Πραγματικά, δεν βρίσκω κανέναν λόγο για τον οποίο να μην συνεχίσει να είναι αρχηγός της ομάδας ο Μπάρτον. Φυσικά, θα συζητήσω με όλους τους ποδοσφαιριστές μου ξεχωριστά για να καταλάβω τον χαρακτήρα τους και να αντιληφθώ τα δυνατά τους σημεία. Δεν θα αλλάξω όμως αρχηγούς» ήταν τα λόγια του Μαρκ Χιούζ.