«Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

Απογοητευμένος από το τέλος της συνεργασίας του με την ΚΠΡ αλλά περήφανος για όσα πέτυχε με τον σύλλογο και τη συμβολή του στην επιστροφή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 15 χρόνια δήλωσε ο Νιλ Γουόρνοκ λίγο μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου».  



«Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

«Είμαι απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, αλλά αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και με περηφάνια. Απήλαυσα κάθε στιγμή στην ομάδα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου φέρθηκαν άψογα κατά την παρουσία μου στον πάγκο. Για το μοναδικό που μετανιώνω και θλίβομαι, είναι για το γεγονός πως η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΠΡ δεν ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα. Έτσι, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στην πρώτη κατηγορία με τις εισηγήσεις που είχα κάνει το περασμένο καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του Νιλ Γουόρνοκ.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΠΡ, Τόνι Φερνάντες, έκανε λόγο για αναπόφευκτο κακό: «Δυστυχώς, η παρουσία μας στην κορυφαία κατηγορία και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν μας άφησαν περιθώρια. Η διοίκηση αντιλήφθηκε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή και αυτό έγινε. Ο Νιλ ήταν πάντα ειλικρινής και άριστος επαγγελματίας και από τη μεριά μου θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό. Η απόφαση, όμως, λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και το καλύτερο μέλλον».