Τέλος ο Γουόρνοκ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ αποτελεί από το απόγευμα της Κυριακής, ο Νιλ Γουόρνοκ! O έμπειρος προπονητής απολύθηκε μια μέρα μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) με την ΜΚ Ντονς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!



Τέλος ο Γουόρνοκ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SkySports» που επιβεβαιώθηκε και από τη διοίκηση του συλλόγου, ο Νιλ Γουόρνοκ ολοκλήρωσε το έργο του στον πάγκο των Ρέιντζερς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τόνι Φερνάντες, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά την ισοπαλία με την ΜΚ Ντονς για το Κύπελλο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Έχω πολλά να σκεφτώ…».

Ο Γουόρνοκ, αποχωρεί από τον πάγκο της ΚΠΡ με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία οχτώ ματς της ΚΠΡ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η παρουσία των Λονδρέζων στην κορυφαία κατηγορία ευθύνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον 63χρονο τεχνικό. 

«Η ΚΠΡ επιβεβαιώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Νιλ Γουόρνοκ. Ο Γουόρνοκ ανέλαβε τα ηνία τον Μάρτιο του 2010 και κάθισε στον πάγκο μας για 84 παιχνίδια, μετρώντας 33 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες. Την περσινή σεζόν οδήγησε με επιτυχία τον σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 15 χρόνια» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΠΡ, ενώ μάλιστα εξηγεί και το λόγο που οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση του «διαζυγίου»: «Η επιθυμία και η προσήλωση στο στόχο της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία, μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Ο βοηθός προπονητή, Μικ Τζόουνς και ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Κιθ Κέρλι, αποχώρησαν επίσης από τον σύλλογο».