«Βολές» Σάβατζ για Κιν!

«Οποιοσδήποτε θα ήθελε έναν προπονητή που να μην σου φέρνει ποτέ αντίρρηση και να ακούς συνέχεια “ναι” σε οτιδήποτε του πεις»! Τάδε έφη ο Ρόμπι Σάβατζ για τον τεχνικό της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν και τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται ακόμη στον πάγκο των «ρόβερς»!    



«Βολές» Σάβατζ για Κιν!

Ο βετεράνος μέσος της ομάδας είναι από αυτούς που θέλει να δει τη Μπλάκμπερν να… «απελευθερώνεται» από τον Κιν και να βρίσκει ξανά το δρόμο της, αλλά όπως είπε, οι Ινδοί ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν βρει τον άνθρωπό τους.

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Κιν δεν είναι ο κατάλληλος για τη Μπλάκμπερν. Κρίνοντας από τα αποτελέσματα, έχει αποτύχει, αφού η ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Δηλώνω έκπληκτος που συνεχίζει και βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία. Αν πραγματικά ήθελαν τα αφεντικά να τον απομακρύνουν, θα το είχαν κάνει ήδη. Αλλά όπως φαίνεται, έχουν βρει τον άνθρωπό τους. Αυτόν που θα λέει πάντα “ναι” και δεν θα έχει απαιτήσεις, ούτε θα εκφέρει δική του άποψη για όσα του ζητούν. Πραγματικά λυπάμαι για αυτόν…» είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Σάβατζ.