Χάουαρντ: «Απλά, δεν ήμασταν καλοί»

Την αλήθεια κατάματα αντίκρισε μετά την ήττα (2-1) από τη Μπόλτον στο «Γκούντισον Παρκ», ο Τιμ Χάουαρντ! Ο γκολκίπερ της Έβερτον που έγινε ο 4ος τερματοφύλακας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που… σκοράρει (!) μίλησε για τον τραυματισμό των τριών παικτών που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» των «ζαχαρωτών» και την άσχημη εμφάνιση της ομάδας!  



Χάουαρντ: «Απλά, δεν ήμασταν καλοί»

Η Έβερτον, αν και προηγήθηκε με το εκπληκτικό γκολ του Χάουαρντ, το οποίο είναι και το πιο μακρινό σε απόσταση από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το απροσδόκητο – για τον τρόπο που ήρθε – προβάδισμα και ηττήθηκε από τη Μπόλτον.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χάσαμε τους Τζιαγκέλκα, Ρόντουελ και Όσμαν, αλλά αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι. Πρέπει να αντικρίσουμε την αλήθεια, να δούμε την εμφάνισή μας και να παραδεχτούμε ότι δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αφού ακόμη και ο ένας βαθμός θα ήταν θετικός, αλλά δεν καταφέραμε ούτε αυτό» είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας της Έβερτον.