Τα βγάζει και τα… βάζει ο Χάουαρντ!(vid)

Ο Τιμ Χάουαρντ σκόραρε! Δεν είναι αστείο! Είναι πέρα για πέρα αληθινό! Όχι, δεν προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή σε μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού! Ναι, σκόραρε άθελά του! Και ΝΑΙ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τη… δική του περιοχή! Μην μπερδεύεστε! Ναι, είναι τερματοφύλακας!  



Τα βγάζει και τα… βάζει ο Χάουαρντ!(vid)

Ο γκολκίπερ της Έβερτον πέτυχε το… πρώτο φετινό του γκολ στην αναμέτρηση με τη Μπόλτον στο «Γκούντισον Παρκ». Η προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα από γύρισμα της άμυνάς του, εξελίχθηκε σε… μια μεγάλη «περιπέτεια» της μπάλας!

Κάτι ο αέρας που βοήθησε, κάτι το «σκάσιμο» της μπάλας πριν αυτή φτάσει στον Μπογκντάν και τον αναγκάσει σε λανθασμένη εκτίμηση και κάτι η… θεά τύχη, αποτέλεσαν τα συστατικά ενός πανέμορφου, σπανιότατου και εντυπωσιακού γκολ!

Ο Τιμ Χάουαρντ, έγινε ο τέταρτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει μετά τους Πίτερ Σμάιχελ, Πολ Ρόμπινσον και Μπραντ Φρίντελ, ενώ το γκολ του, είναι αυτό που επιτεύχθηκε από μεγαλύτερη απόσταση στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Απολαύστε…


szólj hozzá: gva1-0F[][Matchhighlight.com]