Ο Βασιλιάς επέστρεψε!

Επιτέλους ο Βενγκέρ θα μάς κάνει ένα δώρο για τις γιορτές! Αυτό είναι ο θρύλος της ομάδας, Τιερί Ανρί. Μπορεί το deal να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά όλα τα δεδομένα καταλήγουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Οι απουσίες των Ζερβίνιο (κυρίως) και Σαμάκ οδήγησαν τον Αλσατό στην απόφαση του δανεισμού του King Henry έτσι ώστε να δώσει βοήθειες όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και στο ψυχολογικό ανέβασμα των -πλέον- συμπαικτών του.



Ο Βασιλιάς επέστρεψε!

Εχω την εντύπωση οτι αυτή είναι η καλύτερη λύση για την επίθεση. Διότι, ναι μεν ο Ανρί δεν είναι ο αυτός των 226 γκολ, δεν είναι πια 25, είναι 34, αλλά δεν παύει να έχει το... μικρόβιο του σκόρερ μέσα του. Αυτό δηλαδή που λείπει από την Αρσεναλ αυτή τη στιγμή. Ο killer! Φανταστικός ο Βαν Πέρσι φέτος αλλά, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν μπορεί συνέχεια αυτός να βγάζει την ομάδα ασπροπρόσωπη. Θέλει μία βοήθεια αφού με Σαμάκ και Παρκ δεν έδενε. Με τον Ανρί, όμως, που έχουν παίξει παρέα περισσότερο από 100 ματς θα έχει περισσότερες βοήθειες αλλά και περισσότερη... πώρωση στο παιχνίδι του.

Επίσης, η επιλογή του Ανρί και όχι κάποιου άλλου φορ εμπεριέχει σιγουριά. Ο Γάλλος είναι σαν πατέρας με γιο με τον Βενγκέρ ενώ γνωρίζει σαν τη παλάμη του τα της Πρέμιερ. Σε αντίθεση με κάποιον άλλο επιθετικό εκτός Αγγλίας (π.χ. Ποντόλσκι, Ζιρού) που σίγουρα θα ήθελε κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί πλήρως στο νεό του περιβάλλον. 

Τιερί κάνε μας ξανά υπερήφανους που σε έχουμε!

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)