Ενθουσιασμένος με Ανρί ο Φαν Πέρσι!

Ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία με τον Τιερί Ανρί στην επιθετική γραμμή της Άρσεναλ δηλώνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι!  



Ενθουσιασμένος με Ανρί ο Φαν Πέρσι!

Ο Ολλανδός φορ των «κανονιέρηδων» που μέχρι στιγμής είχε επωμιστεί αποκλειστικά το θέμα του σκοραρίσματος στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε για την απίστευτη φόρμα του Γάλλου άσου, τις προπονήσεις μαζί του και τη συνύπαρξη στο «Έμιρεϊτς» για τους επόμενους δύο μήνες.

«Είναι φανταστικό. Είναι πολύ γενναία η απόφαση της επιστροφής του. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα απολύτως. Έχει την προτομή του έξω από το γήπεδο και αυτό τα λέει όλα. Είναι πολλοί αυτοί που απορούν και θα ήθελαν να τον ρωτήσουν γιατί αποφάσισε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Άρσεναλ, από τη στιγμή που δεν πλέον τίποτα να αποδείξει. Η απάντηση είναι απλά πως θέλει να παίξει και αγαπάει τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο. Του είχα ζητήσει κι εγώ να επιστρέψει» είπε αρχικά ο Φαν Πέρσι και συμπλήρωσε:

«Είναι εκπληκτικός. Είναι σε απίστευτη φόρμα. Δεν θέλω, φυσικά, να του προσθέσω περισσότερο άγχος και πίεση, αλλά είναι εξαιρετικός και έχει διατηρηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι μεγάλη απόλαυση και χαρά που θα συνεργαστώ μαζί του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Τιερί επέστρεψε και θα το απολαύσουμε»!