Υπόσχεση Γκαλιάνι στον Τέβες!

Μέχρι το τελευταίο… λεπτό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα περιμένουν τον Κάρλος Τέβες στη Μίλαν, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να δίνει την υπόσχεσή του στον Αργεντινό και αυτός με τη σειρά του να ασκεί όλο και περισσότερη πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι για τον αφήσει να μετακομίσει στο «Σαν Σίρο»!  



Υπόσχεση Γκαλιάνι στον Τέβες!

Οι «ροσονέρι» επιμένουν στην πρόταση περί απόκτησης του «απάτσι» με τη μορφή δανεισμού αρχικά και με κανονική μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι, τη στιγμή που οι «πολίτες» δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή δανεικό, αφού θέλουν να τον πουλήσουν.

Η πρώτη κρούση δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Μίλαν, η οποία όμως, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, θα περιμένει τον Κάρλος Τέβες μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! «Του υποσχέθηκα ότι θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα. Θα προσπαθήσουμε να χαροποιήσουμε τους οπαδούς μας, αν και η συγκεκριμένη περίοδος δεν βοηθάει για πολλά οικονομικά ανοίγματα» ήταν τα λόγια του Γκαλιάνι!