Τελική προσφορά από Μίλαν!

Σύντομο φινάλε θα έχει η υπόθεση της ενδεχόμενης μετακίνησης του Κάρλος Τέβες στη Μίλαν. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι υποστήριξε ότι κατατέθηκε η τελική προσφορά στη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «ροσονέρι» να μην προτίθενται να κοντράρουν την Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που η πρόταση των Γάλλων για τον παίκτη είναι καλύτερη.  



Τελική προσφορά από Μίλαν!

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε αρχικό στάδιο με τους «ροσονέρι» και περίμενε τη συγκατάθεση των «πολιτών», ωστόσο, τα πάντα ανατράπηκαν σε διάστημα λίγων ημερών. Η Σίτι αρνήθηκε να παραχωρήσει τον Τέβες με τη μορφή δανεισμού και στο «κόλπο» μπήκε η Παρί, η οποία φέρεται να έχει στα σκαριά προσφορά πολύ καλύτερη από αυτή που έχει καταθέσει στον σύλλογο του Μάντσεστερ η Μίλαν.

«Η προσφορά που καταθέσαμε, είναι η τελική. Αν η Παρί καταθέσει καλύτερη πρόταση, δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία να την κοντράρουμε» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Η τελική πρόταση των «ροσονέρι» δεν διαφέρει από την πρώτη κρούση, αφού επιμένουν στην απόκτηση του «απάτσι» με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο και με κανονική μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι.