Φανέλα κι όχι πετσέτα!

Καμία πετσέτα δεν έκρυβε κάτω από τη φανέλα του ο Ράιαν Σότον, που διέψευσε τα περί παραβίασης των κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ σε εκτέλεση πλαγίου άουτ. Ο άσος της Στόουκ κατηγορήθηκε για αντικανονική ενέργεια στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, αλλά όπως υποστήριξε, για όλα οφείλεται ένα εσωθερμικό φανελάκι που φορούσε κάτω από την εμφάνιση!  



Φανέλα κι όχι πετσέτα!

Μετά τις φωνές των «σπιρουνιών» για τα διαιτητικά λάθη στην ήττα (2-1) στο «Μπριτάνια», το απόγευμα της Κυριακής, ήρθαν και αυτές για την αντικανονική – όπως φάνηκε αρχικά – εκτέλεση πλαγίου άουτ σε ένα από τα δύο γκολ της Στόουκ. Ο Σότον κατηγορήθηκε για παραβίαση των κανονισμών όταν φάνηκε να καθαρίζει τη μπάλα λίγο πριν κάνει το γνωστό… γέμισμα στη μεγάλη περιοχή από τη γραμμή του άουτ.

Η χρήση πετσέτας για τον καθαρισμό της μπάλας, πόσω μάλλον για ενσωματωμένη πετσέτα κάτω από τη φανέλα απαγορεύεται ρητά, αλλά ο ποδοσφαιριστής υπερασπίστηκε τον εαυτό του με δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

«Προφανώς δεν το αντιλήφθηκαν σωστά οι δημοσιογράφοι. Φορούσα εσωθερμική φανέλα! Δεν είχα πετσέτα! Ποιος άλλωστε θα καθόταν να ράψει πετσέτα μέσα από την εμφάνιση της ομάδας του; Είναι πραγματικά αστείο! Ήταν ένα γιλέκο! Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα δηλαδή; Να σταματήσουμε να φοράμε και γάντια για να μην καθαρίζουμε τη μπάλα;» έγραψε ο Σότον στον προσωπικό του λογαριασμό στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης!