Ξέσπασε ο Άσλεϊ Κόουλ!

Λόγια που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν άγριο καυγά στον διάδρομο για τα αποδυτήρια του «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά τη νίκη (2-1) της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι ξεστόμισε ο Άσλεϊ Κόουλ! Ο Άγγλος μπακ ξέσπασε μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο, το γεγονός πως οι «πολίτες» είχαν αποσυρθεί ήδη στο χώρο τους, απέτρεψε το επεισόδιο!  



Ξέσπασε ο Άσλεϊ Κόουλ!

«Πάρτε τα!» αναφώνησε ο Κόουλ μετά το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «μπλε» του Λονδίνου πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, μειώνοντας τη διαφορά τους από την κορυφή στο -7 και βάζοντας ταυτόχρονα «φωτιά» στο ρετιρέ με τη Γιουνάιτεντ να απέχει δύο βαθμούς από τους μισητούς συμπολίτες της!

Κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, ο έμπειρος μπακ ξεστόμιζε λόγια που έδειχναν μεν την ένταση της στιγμής και το ξέσπασμα χαράς για τη νίκη, αλλά είχαν κύριο αποδέκτη τους ποδοσφαιριστές της Σίτι! Το γεγονός όμως, πως η πλειοψηφία των παικτών της Σίτι είχε αποσυρθεί ήδη στο χώρο των αποδυτηρίων, απέτρεψε πιθανή σύρραξη!