«Ο Ανρί θα επιστρέψει στην Αμερική»

Τέλος στο όνειρο των οπαδών της Άρσεναλ να δουν και πάλι τον Τιερί Ανρί με τη φανέλα της ομάδας τους έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός δήλωσε πως ο Γάλλος φορ που αυτή την περίοδο συμμετέχει στις προπονήσεις των «κανονιέρηδων», θα επιστρέψει στην Αμερική για να ενσωματωθεί με τους New York Red Bulls από τις 15 Ιανουαρίου.  



«Ο Ανρί θα επιστρέψει στην Αμερική»

Ο Τιερί Ανρί μετέβη στο Λονδίνο ελέω της διακοπής στο πρωτάθλημα της Αμερικής και επέλεξε την πρώην ομάδα του και… δεύτερο του σπίτι στο Λονδίνο για να παραμείνει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Φυσικά, εξέπληξε άπαντες με το γεγονός πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από την ημέρα που έβγαλε τη φανέλα της Άρσεναλ και μάλιστα έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει η φημολογία περί επιθυμίας των δύο πλευρών για συνεργασία.

Αυτό που ονειρεύονται όλοι οι οπαδοί της Άρσεναλ, όμως, δεν θα συμβεί, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ ανέφερε πως ο Ανρί θα επιστρέψει κανονικά στο MLS για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη New York Red Bulls. «Όχι. Ούτε ο Ανρί θα μείνει, ούτε ισχύει κάτι για τον Ανελκά» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλσατού που συνέχισε:

«Πληροφορήθηκα ότι ο Ανελκά υπέγραψε με κάποια ομάδα από τη Σανγκάη. Από την άλλη, ο Ανρί θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει. Θα φύγει στις 15 Ιανουαρίου. Θα χάσουμε παίκτες όπως ο Σαμάκ και ο Ζερβίνιο που θα πάνε στο Κόπα Άφρικα, αλλά έχουμε τους Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν και Γιούνγκ Παρκ που μπορούν να τους αντικαταστήσουν».