Ανρί: «Μόνος, θα ήμουν ένα τίποτα»

Τη βοήθεια των πρώην συμπαικτών του στην Άρσεναλ και την άριστη συνεργασία μαζί τους στη θητεία του στο Λονδίνο εξήρε ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος έδωσε το «παρών» στα αποκαλυπτήρια της προτομής του έξω από το «Έμιρεϊτς» και δήλωσε πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.  



Ανρί: «Μόνος, θα ήμουν ένα τίποτα»

Τα 226 γκολ που πέτυχε με την φανέλα των «κανονιέρηδων», έκαναν τον Ανρί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών και έναν άνθρωπο που κανείς δεν έχει ξεχάσει στην ομάδα του Λονδίνου. Η προτομή του έξω από το γήπεδο του συλλόγου είναι η απόλυτη απόδειξη αυτού και όπως δήλωσε ο Γάλλος φορ, το κεφάλαιο Άρσεναλ είναι από τα σημαντικότερα της ζωής του.

«Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα τη δυνατότητα να παίξω σε αυτό το επίπεδο» είπε αρχικά ο επιθετικός των New York Red Bulls, προσθέτοντας:

«Θυμηθείτε εκείνη την ομάδα. Τον Μάρτιν Κίον, τον Νάιτζελ Γουίντερμπερν, τον Λι Ντίξον, τον Ντέιβιντ Σίμαν, τον Λαουρέν, τον Σολ Κάμπελ, τον Άσλεϊ Κόουλ… θα βγει ολόκληρη ενδεκάδα… τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Σιλβέν Βιλτόρ και τον Ρομπερ Πιρές. Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα απ’ όσα κατάφερα. Καταφέραμε και τερματίσαμε τη σεζόν αήττητοι. Θέλω να σταθώ σε αυτό και να το ξαναπώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και το ομαδικό πνεύμα, είμαστε ένα τίποτα».