Εβρά: «Νιώθω ότι ονειρεύομαι…»

Την αίσθηση πως θα ξυπνήσει το πρωί της Τετάρτης και θα διαβάσει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ο Πατρίς Εβρά που δεν μπορεί να πιστέψει τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας του!  



Εβρά: «Νιώθω ότι ονειρεύομαι…»

Ο Γάλλος μπακ των «κόκκινων διαβόλων» έκανε λόγο για καταστροφή, αναφερόμενος στην ήττα (2-1) από τη Βασιλεία και την έξοδο από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η Γιουνάιτεντ δεν άξιζε να συνεχίσει στον θεσμό.

«Αισθάνομαι ότι θα ξυπνήσω και θα δω ότι έχουμε προκριθεί. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε όνειρο. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Είναι η πικρή αλήθεια. Έπρεπε να έχουμε ξυπνήσει νωρίτερα και να μην επιτρέψουμε να κριθεί η πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων» ήταν το πρώτο σχόλιο του Εβρά που συνέχισε, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ!

«Ακόμη κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, κάθε φορά που φοράω τη φανέλα της Γιουνάιτεντ θέλω να κερδίζω. Δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να κατακτώ τρόπαια. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ντροπή. Παίζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνίζομαι στην κορυφαία διοργάνωση, ωστόσο, πρέπει να σεβαστώ και το γεγονός ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές φοράνε τη φανέλα της ομάδας και ονειρεύονται απλά να παίξουν για τον σύλλογο, σε οποιαδήποτε διοργάνωση».