Μάτα: «Να μείνει ο Ντρογκμπά»

Θέση στο φλέγον ζήτημα του μέλλοντος του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι πήρε ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «μπλε» που είχε άψογη συνεργασία με τον Ιβοριανό φορ στη νίκη (3-0) επί της Βαλένθια, υποστήριξε πως η επέκταση του συμβολαίου του συμπαίκτη του,  θα ήταν η καλύτερη εξέλιξη.  



Μάτα: «Να μείνει ο Ντρογκμπά»

Ο Ντρογκμπά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012, αφού το συμφωνητικό με τον λονδρέζικο σύλλογο φτάνει στο τέλος του και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν δείξει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο και το απέδειξε το βράδυ της Τρίτης με τα δύο γκολ κόντρα στη Βαλένθια και την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάτα αφουγκράστηκε την κατάσταση και τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως η ομάδα θα χάσει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή αν δεν επεκταθεί το συμβόλαιο του Ντρογκμπά: «Ο Ντιντιέ είναι εκπληκτικός επιθετικός. Δυνατός, γρήγορος, σκοράρει και ενίοτε βγάζει ασίστ. Είναι πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας και το έδειξε κόντρα στη Βαλένθια. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει με το θέμα του συμβολαίου του, αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχουμε επιθετικούς όπως είναι ο Ντιντιέ, ο Τόρες και ο Καλού».