Σίλβα: «Θέλουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ο πήχης στη Μάντσεστερ Σίτι ανεβαίνει καθημερινά και ο Νταβίντ Σίλβα, αφότου έκανε λόγο για ανάγκη ανελλιπούς παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως οι «πολίτες» θέλουν να φτάσουν και στην κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!  



Σίλβα: «Θέλουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που φέτος επαναλαμβάνει συνεχώς ότι διανύει – ίσως – την καλύτερη ποδοσφαιρική του χρονιά, γνωρίζει οι δύο νίκες σε πέντε ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ικανοποιητικός απολογισμός, αλλά κρατάει την ουσία και τονίζει πως: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το επίπεδο στο οποίο θέλουμε να βρισκόμαστε και στο οποίο στοχεύουμε κάθε φορά. Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη για την ομάδα μας. Κατακτήσαμε τίτλο για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια και προκριθήκαμε στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καταλαμβάνοντας μια θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Όπως μάλιστα ανέφερε ο Σίλβα, είναι υποχρέωση όλων στη Σίτι να δουλέψουν ώστε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και με «πάτημα» όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, να πετυχαίνουν ακόμη περισσότερα πράγματα: «Έχουμε ποδοσφαιριστές που θέλουν μόνο να νικούν και τίποτα άλλο. Όσοι έχουν φιλοσοφία νικητή, δεν πιστεύουν στη μοίρα. Κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν την ήττα. Πρέπει να προοδεύσουμε, να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να γιατί όχι, κάποια στιγμή να το κατακτήσουμε»!