Νίκη για τον Γκάρι

Κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές του να τιμήσουν τη μνήμη του Γκάρι Σπιντ όπως ακριβώς του αρμόζει απηύθυνε ο Άλαν Πάρντιου. Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, ζήτησε μόνο νίκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Τσέλσι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», προκειμένου να την αφιερώσουν στον εκλιπόντα που βύθισε το χώρο του ποδοσφαίρου στο πένθος.  



Νίκη για τον Γκάρι

Ο Γκάρι Σπιντ φόρεσε τη φανέλα της Νιούκαστλ από το 1998 έως το 2004 και οι οπαδοί της ομάδας ήταν από τους πρώτους που απέδωσαν φόρο τιμής στον 42χρονο άνδρα, μόλις ενημερώθηκαν για τον θάνατό του, το πρωί της Κυριακής.

Το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» είναι μόλις ένα από τα πολλά γήπεδα έξω από τα οποία υπάρχουν φανέλες και κασκόλ προς τιμήν του Γκάρι Σπιντ, στη μνήμη του οποίου η Νιούκαστλ θέλει να επικρατήσει της Τσέλσι, το Σάββατο και να του αφιερώσει την επιτυχία.

«Οι ποδοσφαιριστές μου θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του Σπιντ όπως πρέπει. Ασφαλώς και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το κυνηγήσουμε με νύχια και με δόντια. Ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και υπήρξε αρχηγός της Νιούκαστλ στο παρελθόν. Είναι μεγάλη απώλεια για το χώρο του ποδοσφαίρου» ήταν τα λόγια του προπονητή των «καρακαξών».