Βάζει την Παρί στην αναμονή ο «Μπεκς»

Ένα μήνα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να μάθουν αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία! Ο Άγγλος αστέρας της L.A. Galaxy διεμήνυσε ότι θα πάρει την τελική του απόφαση τις τελευταίες μέρες του έτους.  



Βάζει την Παρί στην αναμονή ο «Μπεκς»

Οι επιλογές του «Μπεκς», είναι δύο. Είτε μένει στην Αμερική και συνεχίζει στο Λος Άντζελες, είτε κάνει ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη και μετακομίζει στη Γαλλία για να συνεχίσει την καριέρα του στο Championnat, με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η επιθυμία της ΚΠΡ να τον κάνει δικό της δεν τον συγκινεί, ενώ δεν θεωρεί αξιόλογη και την πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Βραζιλίας.

Αυτές τις μέρες, ο Μπέκαμ βρίσκεται με την ομάδα του στην Ινδονησία στο πλαίσιο του Asia Pacific Tour που πραγματοποιεί το MLS και δείχνει απόλυτα προσηλωμένος στις ανάγκες των Γκάλαξι. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα όμως, σκέφτεται πολύ σοβαρά την προσφορά των 11,6 εκατ. λιρών για συμβόλαιο ενάμιση έτους που του έχει προσφέρει η Παρί.

Την τελική του απόφαση θα την πάρει λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2011, αφού μέχρι τότε, θα εξετάζει τις επιλογές του μαζί με τη Βικτόρια, η οποία θα τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει.