Σε εγρήγορση ο Χάουαρντ

Οι δύο σερί νίκες για την Έβερτον δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα για τον Τιμ Χάουαρντ! Ο γκολκίπερ των «ζαχαρωτών» διατηρείται σε εγρήγορση και δηλώνει πως θα αποκτήσει το δικαίωμα να ηρεμήσει μόνο σε περίπτωση που ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πάρει επιπλέον δύο νίκες.  



Σε εγρήγορση ο Χάουαρντ

Η Έβερτον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, πανηγυρίζοντας δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουλβς και Μπόλτον στα τελευταία παιχνίδια! Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά τον περασμένο Απρίλιο που η ομάδα του Μόγιες κατέκτησε δύο συνεχόμενα «τρίποντα», ωστόσο, αυτό δεν αρκεί για να φέρει την ηρεμία στον Χάουαρντ.

«Προσπαθούμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην επηρεαστούμε από την ευφορία των οπαδών, αφού ξέρουμε ότι όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Από τη μια εβδομάδα στην άλλη, τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν άρδην. Αν νικήσουμε, στις προπονήσεις είμαστε χαρούμενοι και γεμίζουν αυτοπεποίθηση, αλλά αν χάσουμε, η πίεση γίνεται αφόρητη. Είναι καλό που πήραμε δύο σερί νίκες, αφού δείξαμε ότι δείξαμε ότι δυναμώσαμε και ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο δύσκολο» είπε ο Αμερικανός τερματοφύλακας.