«Με τον Φαν Πέρσι… κοιμόμαστε ήσυχοι»!

Στην Άρσεναλ πλέον, δεν ανησυχούν για τίποτα. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι πανταχού παρών, σκοράρει ασταμάτητα, χαρίζει «τρίποντα» και ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος προσφέρεται για απόλυτη ηρεμία στον σύλλογο, αφού όταν χρειαστεί, ο αρχηγός θα στείλει και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα!  



«Με τον Φαν Πέρσι… κοιμόμαστε ήσυχοι»!

Μέλος του κλειστού κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεπεράσει τα 30 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος και με 17 τέρματα τη φετινή σεζόν, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ένας πραγματικός… «διάολος» κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο! Η Άρσεναλ αναγεννήθηκε από τις στάχτες της χάρη και στην προσφορά του Ολλανδού επιθετικού, με τον οποίο ο Αρσέν Βενγκέρ έχει βρει ξανά το χαμόγελό του.

«Ο Ρόμπιν είναι πραγματικά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ να συνεχίσει έτσι» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αλσατού προπονητή, που συνέχισε τονίζοντας ότι οι εμφανίσεις του Φαν Πέρσι κάνουν την Άρσεναλ να μένει ήσυχη σε κάθε ματς, αφού ξέρει πλέον ότι το γκολ θα έρθει: «Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και δεν σταματάει να σκοράρει. Το κάνει πλέον με τρόπο που φαίνεται απολύτως φυσιολογικό κάθε φορά που είναι αυτός που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Κοιμόμαστε ήσυχοι όταν είναι και αυτός στο γήπεδο».