Στηρίζει τον Βίλας – Μπόας ο Αμπράμοβιτς

Τη μυστική του συνάντηση με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά την ήττα (2-1) από την Μπάγερ Λέβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι δεν μπήκε σε λεπτομέρειες όσον αφορά το περιεχόμενο της συζήτησης, αλλά αντιλήφθηκε πως μπορεί να απολαύσει τη στήριξη του ιδιοκτήτη!  



Στηρίζει τον Βίλας – Μπόας ο Αμπράμοβιτς

Με τον Βίλας – Μπόας στον πάγκο, οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα σε αγωνιστική περίοδο από την ημέρα που ο Αμπράμοβιτς απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας συναντήθηκε με τον νεαρό προπονητή ώστε να συζητήσουν για την προβληματική εικόνα της ομάδας και όπως δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής σε ερώτηση για τις προθέσεις του Ρώσου μεγιστάνα, απάντησε: «Ναι, μου έδωσε χρόνο για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Βίλας – Μπόας και τον Αμπράμοβιτς έχουν μείνει στην αφάνεια, ωστόσο, ο τεχνικός των Λονδρέζων έδωσε ένα μικρό στίγμα των δεδομένων: «Είναι απολύτως λογικό πως τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το μοναδικό που θα μας βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις ικανότητές μας. Αυτά, θα έρθουν με τις νίκες και θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα θετικό σερί. Είμαστε περήφανοι για τη φιλοσοφία μας και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα αλλάξει αυτός ο σύλλογος».