Ελπίζουν στη Βιγιαρεάλ…

Μετά τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι Βινσέντ Κομπανί και Νάιτζελ Ντε Γιονγκ αναφέρθηκαν στην ήττα από τη Νάπολι και τις πιθανότητες της Μάντσεστερ Σίτι για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ελπίζουν στη Βιγιαρεάλ…

Η ήττα με 2-1 στο «Σαν Πάολο» από τη Νάπολι έφερε τους «πολίτες» στην 3η θέση του ομίλου και πλέον η πρόκριση στους «16» του θεσμού δεν περνά αποκλειστικά από το… χέρι των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς πέραν δική τους νίκης επί της Μπάγερν, χρειάζονται και «στραβοπάτημα» της Νάπολι στην εκτός έδρας  αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ.

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εμάς. Ο όμιλος που συμμετέχουμε είναι με διαφορά ο πλέον δύσκολος στη διοργάνωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στη νίκη επί της Μπάγερν, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Πάντως ότι και να συμβεί, είτε συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχουμε πει την τελευταία μας κουβέντα στην Ευρώπη» σχολίασε ο Βέλγος αρχηγός της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι μοίρα μας δεν εξαρτάται πλέον μόνο από εμάς, ωστόσο δεν είναι απίθανό να προκριθούμε. Ας ελπίσουμε η Βιγιαρεάλ να μας δώσει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε» τόνισε από την πλευρά του ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.   

Διαβάστε ακόμα:

Τι δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι