«Λατρεύω τη συνεργασία με Φαν Πέρσι»!

Το λένε και το δείχνουν κάθε φορά στο γήπεδο. Θίο Γουόλκοτ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνεργάζονται άψογα στον αγωνιστικό χώρο και ο Άγγλος επιθετικός έκανε λόγο για… λατρεία κάθε φορά που οι δυο τους δίνουν μια ξεχωριστή «παράσταση» για την Άρσεναλ!  



«Λατρεύω τη συνεργασία με Φαν Πέρσι»!

Ο Φαν Πέρσι το έχει δηλώσει  τις προηγούμενες μέρες και απλά τώρα ήταν σειρά του Γουόλκοτ. Ο τελευταίος έγινε δημιουργός ενός ακόμη γκολ από τον αρχηγό των «κανονιέρηδων» στη νίκη (2-1) της ομάδας του επί της Νόριτς, το μεσημέρι του Σαββάτου και αναφέρθηκε στην ευτυχία που τον διακατέχει κάθε φορά που η συνεργασία του αποφέρει επιτυχίες για τον σύλλογο!

«Έχω να πω ότι απλά λατρεύω τη συνεργασία μας με τον Φαν Πέρσι. Τα προηγούμενα χρόνια στην Άρσεναλ είχαμε ταλαιπωρηθεί και οι δύο από τραυματισμούς και δεν είχαμε καταφέρει να βρεθούμε πολλές φορές και οι δύο στο αρχικό σχήμα και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Φέτος όμως, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γουόλκοτ που στη συνέχεια αποθέωσε το… ποδοσφαιρικό του έτερον ήμισυ:

«Ο Φαν Πέρσι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ένας άξιος αρχηγός».