«Ραντεβού» Μπεν Αρφά – Ντε Γιόνγκ!

ΚατΆ ιδίαν συνάντηση με τον Χατέμ Μπεν Αρφά μετά τη λήξη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ ζήτησε ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ! Ο μέσος των «πολιτών» προκάλεσε το φρικτό κάταγμα στο πόδι του Γάλλου τον περσινό Οκτώβριο και θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση του συναδέλφου του!  



«Ραντεβού» Μπεν Αρφά – Ντε Γιόνγκ!

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έζησε έναν ποδοσφαιρικό εφιάλτη την περσινή σεζόν, αφού στο ξεκίνημά της τραυματίστηκε σοβαρά από τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ και αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης σχεδόν για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο!

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την μακρόχρονη αποθεραπεία του, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ επέστρεψε στα πλάνα του ¶λαν Πάρντιου από το καλοκαίρι και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι απολύτως φυσιολογικό να του «ξυπνάει» άσχημες μνήμες.

Ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ βρήκε την ευκαιρία εν όψει της επίσκεψης των «καρακαξών» στο «Etihad Stadium» και ζήτησε κατΆ ιδίαν συνάντηση με τον Μπεν Αρφά, προκειμένου να ζητήσει για ακόμη μια φορά συγγνώμη και να μάθει για την κατάσταση του Γάλλου άσου.

Όπως επιβεβαιώθηκε και από προπονητή της Νιούκαστλ, οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν μετά τη λήξη της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, αφού ο Μπεν Αρφά δεν κράτησε ποτέ κακία στον αντίπαλό του παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που του προκάλεσε!