Παραλίγο …X-Factor στην Κόβεντρι

Τον πλέον πρωτότυπο τρόπο για την αύξηση των εσόδων βρήκαν στην Κόβεντρι, αν και η ιδέα εγκαταλείφθηκε γρήγορα. Οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να αποφασίζουν για τις αλλαγές που θα κάνει ο προπονητής, ψηφίζοντας τηλεφωνικά για τον …εκλεκτό.



Παραλίγο …X-Factor στην Κόβεντρι

Συγκεκριμένα, το πρώην μέλος της διοίκησης, Λέοναρντ Μπρόντι, εισηγήθηκε τη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι οπαδοί της ομάδας για να ψηφίσουν ποιος παίκτης πρέπει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και ποιος πρέπει να μπει.

Προφανώς, με το αζημίωτο.

Η πρόταση του Καναδού Μπρόντι δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου, υπό το φόβου ...σαμποτάζ της προσπάθειας από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Μπρόντι -αφού έχει αποχωρήσει από την Κόβεντρι- τονίζει ότι η πρότασή του «έγινε κυρίως για να γίνει πιο συναρπαστικό το παιχνίδι για τους φιλάθλους, αλλά και για την αύξηση των εσόδων». «Σκοπός μου ήταν να κάνω την ομάδα την πιο προοδευτική στη χώρα. Να συνδέσουμε άμεσα τον κόσμο της ομάδας με το αγωνιστικό κομμάτι», συμπλήρωσε ο Μπρόντι και τόνισε ότι είχαν συζητηθεί κι άλλοι εναλλακτικοί τρόποι, χωρίς να τους αποκαλύψει.