Έφτασε η ώρα της ανταπόδοσης…

Έτοιμος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της Τσέλσι και τα 50 εκατ. λίρες που διατέθηκαν για την απόκτησή του, τον περασμένο Ιανουάριο, δηλώνει ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις της διοίκησης και των οπαδών, ωστόσο, σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα άμεσα.  



Έφτασε η ώρα της ανταπόδοσης…

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η μετακίνηση του Τόρες από το «Άνφιλντ» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδόσφαιρο, αλλά εντός γηπέδου, ο διεθνής φορ έχει κινηθεί σε τόσο ρηχά νερά που κάνουν το ποσό των 50 εκατομμυρίων κάτι περισσότερο από υπερβολικό για την απόκτησή του.

Ο ίδιος το γνωρίζει και σκοπεύει πολύ άμεσα να αλλάξει την κατάσταση. «Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Πάντα όμως τις αντιμετωπίζω όπως ακριβώς πρέπει και λέω ότι μπορώ να φτάσω σε ακόμη ψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Τα αγαθά θα έρθουν έπειτα από πολλούς κόπους. Οφείλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόσμου και αυτό μου δίνει κίνητρο να μην τα παρατήσω ποτέ» είπε ο Τόρες!