«Δεν αντέχει χωρίς Φαν Πέρσι»

Σίγουρος πως σε περίπτωση επιβεβαίωσης του χειρότερου σεναρίου για την Άρσεναλ με την αποχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, η ομάδα θα «καταρρεύσει», εμφανίστηκε ο πρώην αρχηγός των «κανονιέρηδων», Σεσκ Φάμπρεγας.  



«Δεν αντέχει χωρίς Φαν Πέρσι»

Οι «σειρήνες» γύρω από το όνομα του νυν ηγέτη των Λονδρέζων έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν, ειδικά από τη στιγμή που οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του μπήκαν στον «πάγο» μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Φάμπρεγας αποχώρησε το καλοκαίρι για χάρη της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα και άφησε τον Φαν Πέρσι πίσω του, προκειμένου να πάρει αυτός το «τιμόνι» της Άρσεναλ για τα επόμενα χρόνια. Ο Ολλανδός επιθετικός των «κανονιέρηδων» μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα, αλλά η φημολογία περί συνεχούς παρακολούθησης από τη Μάντσεστερ Σίτι ανησυχεί τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου.

«Στην ηλικία του, αν θελήσει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, θα είναι η τελευταία του ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο σε σπουδαία ομάδα. Αν όχι, τότε θα μείνει για πάντα στο “Έμιρεϊτς”. Αυτή τη στιγμή είναι ο απόλυτος αρχηγός στην Άρσεναλ. Είναι το αστέρι του συλλόγου. Η ομάδα δεν θα το αντέξει σε περίπτωση που τον χάσει» ήταν τα λόγια του Σεσκ Φάμπρεγας για τον πρώην συμπαίκτη του.