Απολογήθηκε ο Αλκαράζ

Μετανιωμένος για την κίνησή του να φτύσει τον Ρίτσαρντ Στίρμαν στα τελευταία λεπτά της ήττας (3-1) της Γουίγκαν από τη Γουλβς στο «Μολινό» την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκε ο Αντολίν Αλκαράζ! Ο αμυντικός των «λάτικς» ζήτησε συγγνώμη από τον αντίπαλό του, σε μια κίνηση που ενδεχομένως να απομακρύνει τη βαριά ποινή από την FA!  



Απολογήθηκε ο Αλκαράζ

Ο εκνευρισμός του Αλκαράζ στο φινάλε της αναμέτρησης της Γουίγκαν με τη Γουλβς, τον οδήγησε στην κατακριτέα κίνηση να φτύσει τον Στίρμαν, χωρίς ωστόσο να τιμωρηθεί από τον διαιτητή του αγώνα, αφού το περιστατικό διέφυγε της προσοχής του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας έχει απευθύνει στον 29χρονο άσο την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ποινή που θα επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε μετανιωμένος και αποκάλυψε πως έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Στίρμαν σε κατ’ ιδίαν συνομιλία.

«Θα ήθελα να απολογηθώ για την κίνησή μου στο ματς με τη Γουλβς, την περασμένη Κυριακή. Ζήτησα συγγνώμη από όλα τα μέλη της Γουίγκαν για την αναστάτωση που προκάλεσα. Αντέδρασα υπερβολικά έπειτα από πρόκληση του αντιπάλου μου, αλλά δεν έπρεπε ποτέ να τον φτύσω. Είχα έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Κριστόφ Μπέρα και ήθελα να φτύσω  στο έδαφος για να ξεθυμάνω. Όπως είδατε και από το βίντεο, όμως, το φτύσιμο πήγε στον Στίρμαν, στον οποίο όμως έχω ζητήσει συγγνώμη και προσωπικά».