Πιρς: «Ίδια συναισθήματα χωρίς παπαρούνες»

Να δεχτούν την απόφαση της FIFA για απαγόρευση της παπαρούνας στη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και να προχωρήσουν κάλεσε τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας και της κυβέρνησης της χώρας ο Στιούαρτ Πιρς, που δήλωσε πώς αυτό δεν θα αλλάξει σε τίποτα τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών.



Πιρς: «Ίδια συναισθήματα χωρίς παπαρούνες»

Το αίτημα της FA, να αποδώσουν φόρο τιμής στους πεσόντες για την πατρίδα και την ελευθερία οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας μέσω ενός συμβόλου μνήμης (παπαρούνα) στις φανέλες, απορρίφθηκε από τη FIFA. Οι παρεμβάσεις του υπουργού Αθλητισμού και του πρωθυπουργού της χώρας δεν βρήκαν επίσης ανταπόκριση και έτσι ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας U-21, Στιούρτ Πιρς, τόνισε ότι θα πρέπει να δεχτούν αυτή την απόφαση:

«Είτε συμφωνώ είτε όχι, το θέμα είναι ότι τους κάνεις μία ερώτηση, παίρνεις μία απάντηση και προχωράς με αυτή. Είτε έχεις κάτι καρφιτσωμένο στη φανέλα είτε όχι αυτό που μετράει είναι τι έχεις στην καρδιά σου. Θέλαμε να κάνουμε κάτι συνολικά σαν χώρα αλλά δεν μας άφησαν. Αυτό δεν θα αλλάξει σε τίποτα τα συναισθήματα μας εκείνη τη μέρα. Το δεχόμαστε και προχωράμε».