Αντι για Ολυμπιακούς Αγώνες στη φυλακή!

Ήταν μια από τις πρέσβειρες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όμως θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τη γιορτή του αθλητισμού από τη φυλακή οπού θα βρίσκεται για τα επόμενα δυο χρόνια, μετά από καταγγελία της μητέρας της για συμμετοχή στα επεισόδια του καλοκαιριού.        



Αντι για Ολυμπιακούς Αγώνες στη φυλακή!

Η 18χρονη Τσελσι Ιβς ήταν  μια ταλαντούχα αθλήτρια που βρέθηκε δίπλα σε πολλά αστέρια του αθλητισμού, πολιτικούς και στελέχη της Ολυμπιακής Επιτροπής λόγω του ρόλου της ως πρέσβειρας της περιοχής της για τους Αγώνες του Λονδίνου. Το σοκ των γονιών της όταν είδαν στην τηλεόραση τη νεαρή να παίρνει μέρος στα επεισόδια που συγκλόνισαν την Αγγλία τον περασμένο Αύγουστο,  ήταν τέτοιο που αποφάσισαν να την καταγγείλουν  στην αστυνομία.  «Δεν μετανιώνω. Αγαπώ την κόρη μου, αλλά την αναθρέψαμε ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος» δήλωσε η μητέρα της. «Οι σκηνές από μόνες τους ήταν σοκαριστικές και τότε είδαμε και την κόρης μας. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν μπορείς να βλέπεις τέτοιες εικόνες και να πεις ότι είναι εντάξει. Είδαμε ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους.  Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίσουν σ**λα , αλλά τι έπρεπε να κάνουμε ;» συνέχισε.

Η 18χρονη πρέσβειρα είχε σχολιάσει στο προφίλ της στο Facebook πως εκείνη η ημέρα ήταν η καλύτερη της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που οδήγησε στην καταδίκη της χθες, η Τσελσι ομολόγησε πως συμμετείχε στα επεισόδια προκαλώντας υλικές ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και περιπολικά, αλλά και αφαιρώντας προιόντα από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.