Σίλβα: «Θέλουμε τον τίτλο»

Την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ έθεσε ως βασικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Νταβίντ Σίλβα. Ο Ισπανός άσος δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ έριξε… άκυρο στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για το μέλλον!  



Σίλβα: «Θέλουμε τον τίτλο»

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι και θέλω να παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια» ήταν το πρώτο σχόλιο του Σίλβα, που αναφέρθηκε στους στόχους της Σίτι, η οποία πλέον απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ: «Παίζουμε καλά και είμαστε πρώτοι. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

Ο έμπειρος μέσος των «πολιτών», μίλησε και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι του συλλόγου του Μάντσεστερ για να αποσπάσουν την υπογραφή του, κλείνοντας την πόρτα στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα: «Οι δύο αυτές ομάδες είναι σπουδαίες, όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στο Μάντσεστερ. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έκαναν τεράστια προσπάθεια να με αποκτήσουμε και αυτό με “κέρδισε”. Μου συμπεριφέρονται υπέροχα και τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε βρει έναν πραγματικό παράδεισο».