Θέλουν να κρατήσουν τον Φελαϊνί

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης της Έβερτον  με τον Μαρουάν Φελαϊνί για την ανανέωση της συνεργασίας τους! Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει σαν τρελός να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος σύντομα θα γίνει αποδέκτης πρότασης για νέο συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά».  



Θέλουν να κρατήσουν τον Φελαϊνί

Ο Βέλγος άσος ανήκει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από το 2008, όταν μετακόμισε από τη Σταντάρ Λιέγης στο Νησί έναντι 15 εκατ. λιρών και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Έβερτον. Έκτοτε, έχει αναδειχθεί σε έναν εκ των πολυτιμότερων μέσων της Πρέμιερ Λιγκ και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Η πρώτη κρούση από την διοίκηση των «ζαχαρωτών» στον 23χρονο παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας  τους έγινε τον περασμένο Απρίλιο και σύντομα θα ανοίξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, με άπαντες στον σύλλογο να ελπίζουν σε επίτευξη συμφωνίας.

«Περιμένω καλά νέα και δεν  πιστεύω ότι θα αργήσει να κλείσει το θέμα. Θα είναι πολύ καλό αν δεχτεί να παραμείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Ξέρω ότι ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μας προσπαθούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου» είπε ο Μόγιες.