Ναι, τώρα μπορεί αλλά θέλει και συνέχεια..

Ατιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Αν σε βρει ο αντίπαλος σε κακή μέρα τότε μπορεί να σε ξεφτιλίσει. Το έκανε η Γιουνάιτεντ στην Αρσεναλ στο 8-2 του Σεπτεμβρίου και τώρα της έκανε το ίδιο η Σίτι. Με το σκορ στο 1-3 και το ματς να μπαίνει στις καθυστερήσεις ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός των «σίτιζενς» δεν θα φανταζόταν αυτό που έγινε μετά. 



Ναι, τώρα μπορεί αλλά θέλει και συνέχεια..

 

Τρία γκολ (και μία ακόμη χαμένη ευκαιρία από τον Τζέκο) ήταν το σκηνικό που έφτασε το σκορ στο 1-6 δίνοντας στην ομάδα του Μαντσίνι τη μεγαλύτερη νίκη της από το 1989 όταν είχε επικρατήσει με 5-1 και ταυτόχρονα τη πιο βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τότε που έγινε η Πρέμιερ Λιγκ, μέσα  στο «Ολντ Τράφορντ».

Η κούρσα του τίτλου πια άνοιξε για τα καλά και πλέον με πέντε πόντους διαφορά από την Γιουνάιτεντ η Σίτι αποδεικνύει πως μπορρεί να πάρει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1968.

Αυτό που έγινε δεν μπορούσε να το φτιάξει ως σενάριο ούτε και το Χόλιγουντ και είναι ολοφάνερο πως με τέτοιες νίκες η ομάδα των Σαουδαράβων μπορεί κάλλιστα πια να θεωρηθεί αληθινή δύναμη στο πρωτάθλημα.

Όμως πριν αρχίσουμε τις θριαμβολογίες ας αναλογιστούμε πόσο δύσκολα νίκησε την Βιγιαρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πως πέταξε διαφορά δύο γκολ στο Λονδίνο με την Φούλαμ και πως έχασε με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν. Το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται από μία νίκη με σκορ 6-1 ακόμη και αν αυτή είναι επί του μισητού αντιπάλου σου αλλά με συνέπεια και συνέχεια.