Με τις «ευλογίες» του Ζιντάν!

Τον συνέστησε με κλειστά μάτια. Ο Ζιντεντίν Ζιντάν σχολίασε το σίριαλ της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν και έμμεσα, παρότρυνε τους ιθύνοντες των πρωτευουσιάνων να κινήσουν γη και ουρανό για να επιτευχθεί το deal!



Με τις «ευλογίες» του Ζιντάν!

Στην αρχή των δηλώσεών του ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στις πιθανότητες τελικά το θέμα να έχει θετική κατάληξη για τη γαλλική ομάδα: «Θα είναι καλή μεταγραφή. Φυσικά, λαμβάνεται υπ’ όψη και η ηλικία του, αλλά είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, που δίνει τα πάντα για την ομάδα  του και μάχεται συνεχώς. Αυτό είναι το σημαντικό. Εάν οι δύο πλευρές προτίθενται να συνεργαστούν, για ποιο λόγο να μην γίνει η μεταγραφή; Βέβαια, δεν θα πανηγυρίσω αν πάει στην Παρί, διότι είμαι φίλαθλος της Μαρσέιγ».

Καταλήγοντας, ο «Ζιζού» προτίμησε να εστιάσει στον άνθρωπο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Πριν τον γνωρίσω, είχα την ίδια εντύπωση με όλους. Ό,τι έβλεπα από τα Μέσα… Μετά από τρία χρόνια, όμως, μαζί στην ίδια ομάδα, κατάλαβα ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος που δεν τον νοιάζει να κατηγορήσει άλλους όταν κάνει λάθη».