Κλαφ… 2015!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για τον Νάιτζελ Κλαφ δεν θα μπορούσε να επιφυλάσσει κάτι καλύτερο το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας! Η διοίκηση της Ντέρμπι Κάουντι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους για επιπλέον τριάμισι χρόνια, γεγονός που θα κρατήσει τον Κλαφ στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2015!



Κλαφ… 2015!

Μαζί με τον 45χρονο τεχνικό, επεκτάθηκαν και τα συμβόλαια των ανθρώπων που απαρτίζουν το επιτελείο του! Μετά και το πέρας της 11ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον, ο Κλαφ θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στον σύλλογο!

«Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το μέλλον μας και τη συνεργασία με τη Ντέρμπι. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στην οποία έχουν επιδοθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας στον πάγκο της ομάδας γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα μακροσκελές έργο και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου» τόνισε ο Κλαφ λίγο μετά την επέκταση του συμβολαίου.