Φέρντιναντ: «Δεν με επηρεάζουν όσα γράφουν»

Αποφασισμένος να επιστρέψει τόσο στο ανώτατο επίπεδο ετοιμότητας, όσο και στα πλάνα του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας εμφανίστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ που τόνισε πως όσοι τον έχουν… ξεγραμμένο, σύντομα θα αναθεωρήσουν.



Φέρντιναντ: «Δεν με επηρεάζουν όσα γράφουν»

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο υψηλόσωμος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά καιρούς, τον εμποδίσει στην προσπάθεια να επανέλθει στο 100% των δυνατοτήτων του, πράγμα που παρατηρείται και τη φετινή σεζόν .

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος με ξεγράφει. Εγώ, αυτό που κάνω είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Έχω αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα πίστη στις ικανότητές μου» ανέφερε ο Φέρντιναντ και συμπλήρωσε:

«Οτιδήποτε έχει γραφτεί ή συνεχίζει να γράφεται για εμένα, δεν με επηρεάζει και δεν με απασχολεί. Μπορεί να μην ήμουν μέλος της εθνικής ομάδα στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Euro, αλλά θα κάνω το παν για να επιστρέψω στα πλάνα του ομοσπονδιακού μου προπονητή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα καθίσω να μεμψιμοιρώ».