«Θα σεβαστούμε την απόφαση του Ρόμπιν»

Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στην Άρσεναλ μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μετράει για τον Αρσέν Βενγκέρ, που αναφέρθηκε στο θέμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τόνισε πως: «Θα σεβαστούμε την απόφασή του. Το σημαντικό είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα μέχρι την τελευταία μέρα της παρουσίας του εδώ»!



«Θα σεβαστούμε την απόφαση του Ρόμπιν»

Ο Ολλανδός επιθετικός των «κανονιέρηδων» έχει βρεθεί στο επίκεντρο ελέω των δημοσιευμάτων που τον φέρνουν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι. Όπως και να ‘χει όμως, παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Άρσεναλ, κάτι που έδειξε και στη νίκη (2-1) της ομάδας του επί της Σάντερλαντ.

Η προσφορά του αρχηγού των Λονδρέζων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, πράγμα που κάνει άπαντες να σεβαστούν την απόφασή του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αρκεί να δίνει το 110% σε κάθε παιχνίδι των «κανονιέρηδων»!

«Το ιδανικό θα ήταν να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη, αλλά όποια κι αν είναι η απόφασή του, θα τη σεβαστούμε. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάει την ομάδα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κάνει τη διαφορά. Αυτό που μετράει όμως, είναι η αφοσίωση που επιδεικνύει κανείς στον σύλλογο. Πρέπει να προσφέρεις από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας σου στην ομάδα» ήταν τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ για την υπόθεση του μεγάλου πρωταγωνιστή στο παιχνίδι με τις «μαυρόγατες»!