Έκπληκτος με τις κατηγορίες ο Σουάρεζ!

Ο Λουίς Σουάρεζ δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τα δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν σε ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Πατρίς Εβρά στο Σαββατιάτικο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Πάντοτε σεβόμουν και σέβομαι τους αντιπάλους μου» ήταν η απάντηση του Ουρουγουανού μέσω twitter.



Έκπληκτος με τις κατηγορίες ο Σουάρεζ!

Διαβάστε επίσης:

Μπλεξίματα για τον Σουάρεζ

O Εβρά κατηγόρησε τον επιθετικό των «κόκκινων» για ύβρεις και ρατσιστική επίθεση στην ισοπαλία (1-1) του «Άνφιλντ», γεγονός για το οποίο η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο Λουίς Σουάρεζ δεν άφησε αναπάντητα όσα του χρέωσε ο έμπειρος μπακ της Γιουνάιτεντ και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, τόνισε πως: «Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα για τις κατηγορίες που μου απευθύνθηκαν περί ρατσιστικής συμπεριφοράς. Πάντα σεβόμουν και σέβομαι τους αντιπάλους μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Όταν πατάω το πόδι μου στον αγωνιστικό χώρο, “μεταλλάσσομαι” σε παιδί που απλά θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και όχι να δημιουργήσει προβλήματα» ήταν χαρακτηριστικά όσα έγραψε ο Ουρουγουανός.