Φέρντιναντ: «Απολαυστική η νίκη στο Άνφιλντ»!

Το εχθρικό κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και ειδικά στα ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνει ακόμη πιο γλυκιά τη νίκη, όπως ανέφερε ο Ρίο Φέρντιναντ!



Φέρντιναντ: «Απολαυστική η νίκη στο Άνφιλντ»!

Η 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς και αυτή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και άπαντες στο Νησί κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι.

Ο Ρίο Φέρντιναντ, που τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε μαζί με τους «κόκκινους διαβόλους» την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος, με το οποίο ο σύλλογος του Μάντσεστερ ξεπέρασε τη Λίβερπουλ, τόνισε πως η εχθρική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «κόκκινων» στο «Άνφιλντ», κάνει απολαυστική κάθε νίκη στο Μέρσεϊσαϊντ!

«Το Άνφιλντ είναι εχθρική έδρα για κάθε ομάδα που το επισκέπτεται. Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να νικήσεις και να φύγεις από εκεί με τους τρεις βαθμούς» είπε ο έμπειρος στόπερ της Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε: «Σε οποιοδήποτε σημείο της αγωνιστικής περιόδου κι αν επισκεφτούμε το Άνφιλντ, πάντα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι από τα ματς που κάθε οπαδός ανυπομονεί να παρακολουθήσει».