Ράμσεϊ: «Καλύτερα στην Ουαλία…»

Η δύσκολη περίοδος που διανύει η Άρσεναλ, η πίεση που ασκείται στην ομάδα και η συνεχής αρνητική κριτική για τις εμφανίσεις της, κάνει τον Άαρον Ράμσεϊ να αισθάνεται καλύτερα όταν παίζει για την εθνική ομάδα της Ουαλίας, παρά για τους «κανονιέρηδες».



Ράμσεϊ: «Καλύτερα στην Ουαλία…»

Ο νεαρός μέσος των Λονδρέζων που θα ηγηθεί των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της Παρασκευής, στην αναμέτρηση με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2012, ομολόγησε πως τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι πιο εύκολο για τον ίδιο να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο, παρά αγωνίζεται στο «Έμιρεϊτς». «Είναι δύσκολα τα πράγματα στην Άρσεναλ αυτό τον καιρό. Οι εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι αυτές που θα έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα ανατραπεί η κατάσταση» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ράμσεϊ που συμπλήρωσε:

«Αναμφίβολα, αυτή τη στιγμή είναι πιο εύκολο να παίζω στην εθνική ομάδα της Ουαλίας. Στην Άρσεναλ βρισκόμαστε συνεχώς υπό πίεση και όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και έχουμε εκπλαγεί από τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στη σεζόν. Στην Ουαλία, ακόμη μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά δεν μας αρμόζει η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα».