Ο Τόρες, το τέρμα και το… σπασμένο δόντι!

Ο Φερνάντο Τόρες θα μπορούσε να υπερασπίζεται την εστία της Τσέλσι και όχι να βρίσκεται στην επιθετική της γραμμή. Το ίδιο θα μπορούσε να έχει κάνει σε κάθε άλλη ομάδα που έχει παίξει. Ένα… σπασμένο δόντι όμως και η παραίνεση της μητέρας του ήταν αρκετά για να… αλλάξει πόστο και να μην γίνει ποτέ τερματοφύλακας!



Ο Τόρες, το τέρμα και το… σπασμένο δόντι!

Ο Ισπανός επιθετικός από μικρός είχε μια έφεση στις αποκρούσεις. Δίπλα στον αδερφό του, ο οποίος ήταν τερματοφύλακας σε μια ερασιτεχνική ομάδα στη γενέτειρά τους στην Ισπανία, έμαθε πολλά και είχε βάλει στόχο κάποια μέρα να υπερασπιστεί την εστία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Μια άτυχη στιγμή και η συμβουλή της μητέρας του, ήταν τα δύο στοιχεία για τα οποία σήμερα ο Φερνάντο Τόρες είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους φορ στον κόσμο!

«Ο αδερφός μου ήταν τερματοφύλακας και πραγματικά μου άρεσε όταν παίζαμε μαζί. Κάποια μέρα, η μπάλα ήρθε στο πρόσωπό μου, έσπασε ένα από τα μπροστινά μου δόντια και η μητέρα μου δεν μου επέτρεψε να παίξω ξανά στη θέση του τερματοφύλακα» τόνισε σε συνέντευξή του στο «FourFourTwo» ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε: «Ακόμη και σήμερα, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, κάθομαι στο τέρμα στις προπονήσεις της Τσέλσι και λέω στους συμπαίκτες μου να μου κάνουν σουτ»!