Πάρκερ: «Κάθε φορά παίζουμε για τη νίκη»

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο αγωνίζονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και στο παιχνίδι της Παρασκευής με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2012 θα αναζητήσουν μονάχα τους τρεις βαθμούς, σύμφωνα με τον Σκοτ Πάρκερ.



Πάρκερ: «Κάθε φορά παίζουμε για τη νίκη»

Τα «λιοντάρια» του Φάμπιο Καπέλο προετοιμάζονται για την αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στην Ποντγκόριτσα και παρά το γεγονός πως ακόμη και ο ένας βαθμός αρκεί για να εξασφαλίσουν μια θέση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το επόμενο καλοκαίρι, δεν θα παίξουν για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

«Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε με τη φανέλα με το εθνόσημο, παίζουμε για τη νίκη. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια και σε κάθε ματς αναζητούμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο για να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στο Euro του 2012» ανέφερε ο Σκοτ Πάρκερ, που μίλησε και για την τακτική με την οποία θα παρουσιαστεί η Αγγλία στο ματς της Παρασκευής:

«Έχουμε ομάδα με επιθετική διάθεση και οι επιθετικοί μας είναι πολύ γρήγοροι. Συνήθως, όταν παίζουμε εκτός έδρας οι αντίπαλοι δεν κλείνονται και προσπαθούν να φτάσουν στα καρέ μας, οπότε έχουμε την ευκαιρία να τους “χτυπήσουμε” με γρήγορες επιθέσεις. Όταν παίζουμε στο Γουέμπλεϊ, οι αντίπαλοι μένουν πίσω και είναι πιο δύσκολο να βρούμε διαδρόμους για να σκοράρουμε».