Ο Αντσελότι... παραμονεύει!

Η επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι να προπονήσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, είναι η αιτία για την οποία ο Ιταλός τεχνικός... παραμονεύει και παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στους πάγκους των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος! 



Ο Αντσελότι... παραμονεύει!
Πρόθεση του πρώην «τιμονιέρη» της Τσέλσι είναι να αναλάβει τα ηνία κάποιας εκ των Λίβερπουλ, Τότεναμ ή Άρσεναλ! Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «Repubblica» έδειξε να τα έχει σκεφτεί όλα πολύ προσεκτικά! 

«Θέλω να αναλάβω μια ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνω και τις Τότεναμ και Λίβερπουλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στην Άρσεναλ τους τελευταίους μήνες, ενώ και ο Φάμπιο Καπέλο θα αντικατασταθεί από κάποιον Άγγλο προπονητή στην εθνική, οπότε θα αδειάσει μια θέση σε κάποια ομάδα» είπε ο Κάρλο Αντσελότι, που για να καθησυχάσει τους υπόλοιπους προπονητές, ανέφερε ότι:

«Ομολογώ ότι αυτή τη στιγμή δεν “καίγομαι” τόσο ώστε να αναλάβω κάποια ομάδα και δεν με πειράζει το γεγονός ότι έχω μείνει έξω από τον χώρο. Αντιθέτως, απολαμβάνω τη ζωή μου».