Ελπίζει σε επιστροφές ο Φέργκιουσον

Όλα τα «βέλη» στη «φαρέτρα» του ελπίζει να έχει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον Σκωτσέζο να περιμένει την αποθεραπεία των Νεμάνια Βίντιτς, Κρις Σμόλινγκ και Τομ Κλέβερλι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας φιλοξενούνται στο «Άνφιλντ», στα μέσα Οκτωβρίου και η διακοπή της Πρέμιερ έρχεται την κατάλληλη στιγμή.



Ελπίζει σε επιστροφές ο Φέργκιουσον

Με αυτόν τον τρόπο, ο Φέργκιουσον θα μπορέσει να ρίξει τους ρυθμούς στις προπονήσεις και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα ασχοληθεί με την αποθεραπεία των τριών ποδοσφαιριστών.

Από την πλευρά του, ο Σκωτσέζος τεχνικός ελπίζει ότι θα τους έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν πρόκειται να βιαστεί να τους ρίξει και πάλι στην αγωνιστική δράση. «Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε στο διάστημα που μεσολαβεί, στη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Αυτό που μετρά είναι η δουλειά που θα κάνουν. Ο Νεμάνια και ο Τομ πρέπει να δουλέψουν πολύ, το ίδιο και ο Κρις», δήλωσε ο Φέργκιουσον. 

Ο Νεμάνια Βίντιτς έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον Αύγουστο, όταν τραυματίστηκε στη γάμπα, ενώ ο Κρις Σμόλινγκ νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται και ο Τομ Κλέβερλι.