Έτοιμος με Μαυροβούνιο ο Γιάνγκ

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Άσλεϊ Γιάνγκ στον αστράγαλο, δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο. Ο Άγγλος εξτρέμ απουσίασε από τη νίκη (2-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς, αλλά όπως διαβεβαίωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο παίκτης θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Καπέλο.



Έτοιμος με Μαυροβούνιο ο Γιάνγκ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στερήθηκαν των υπηρεσιών του νέου μεταγραφικού τους αποκτήματος κόντρα στα «καναρίνια» και έγινε εμφανής η δυσκολία δημιουργίας φάσεων, ωστόσο, βρήκαν τη λύση.

Η απουσία του Άσλεϊ Γιάνγκ από την αποστολή προξένησε απορίες, αλλά η απάντηση δόθηκε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που έκανε λόγο για πρόβλημα του παίκτη στον αστράγαλο.

«Είχε ενοχλήσεις στο πόδι και προτίμησα να μη ρισκάρω με ενδεχόμενη χρησιμοποίησή του. Άλλωστε, έχουμε και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ σε δύο εβδομάδες» ανέφερε αρχικά ο Σκοτσέζος προπονητής της Γιουνάιτεντ, που χαροποίησε τον Φάμπιο Καπέλο εν όψει του προσεχούς ματς με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2012, λέγοντας: «Θα είναι μια χαρά όταν κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας. Απλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Νόριτς».