Σκόουλς: «Θα το μετανιώσει ο Τέβεζ»

Πολύ σύντομα ο Κάρλος Τέβεζ θα εμφανιστεί μετανιωμένος για την άρνησή του να αγωνιστεί στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Πολ Σκόουλς! Ο βετεράνος μέσος και νυν προπονητής στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στήριξε την άποψή του σε παλαιότερη προσωπική του εμπειρία…



Σκόουλς: «Θα το μετανιώσει ο Τέβεζ»

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο Σκόουλς είχε αρνηθεί να αγωνιστεί σε αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με την Άρσεναλ για το «Worthington Cup», γεγονός για το οποίο έπειτα από λίγες μέρες μετάνιωσε πικρά. Βασιζόμενος στη δική του «περιπέτεια», ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την άποψη πως ο Αργεντινός επιθετικός της Σίτι δεν θα εμφανίζεται για πολύ ακόμη τόσο… εγωιστής και θα αισθανθεί πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

«Πριν από μερικά χρόνια κι εγώ είχα αρνηθεί να παίξω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μετάνιωσα πικρά. Τις μέρες που ακολούθησαν του περιστατικού, πραγματικά απορούσα για αυτό που είχα κάνει. Πιστεύω ότι και ο Κάρλος θα αισθανθεί το ίδιο. Θα μετανιώσει» τόνισε ο Πολ Σκόουλς που όμως ισχυρίστηκε ότι κατανοεί τη συγκεκριμένη αντίδραση και ενέργεια του πρώην συμπαίκτη του: «Τον κατανοώ γιατί από τη στιγμή που την περσινή σεζόν είχε πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ξαφνικά φαίνεται πως έχει βρεθεί εκτός πλάνου. Είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι».